Sida 11 av 11

Re: GRILLAT

Postat: 14 jun 2015 08:59
av Manor
Ja, Glare Professional Polish är alltså lackskyddet...om du är nöjd med ytan det ska läggas på är det bara att köra.

Re: GRILLAT

Postat: 14 jun 2015 16:47
av Macina
Manor skrev:Ja, Glare Professional Polish är alltså lackskyddet...om du är nöjd med ytan det ska läggas på är det bara att köra.
Då får det bli det! Tack! :)

Skickat från min SM-G925F via Tapatalk

Re: GRILLAT

Postat: 15 jun 2015 15:28
av jojje
Perra83 skrev:Varför har de flesta en svart grill?

Använder ni sidobrännaren ni som har en? Jag valde E-310 för att ja inte såg mig behöva den...
Har använt sidobrännaren en hel del, wokar ofta på grillen och då får riset/nudlarna koka på sidobrännaren.

Re: GRILLAT

Postat: 23 jun 2015 12:44
av Perra83
Plåtarna som sitter över brännarna i min Weber ser fina ut medans blåtarna som inte har någon brännare under sig ser för äckliga ut. Bytte nyss plats på två för att se hur det blev. Tog inte lång stund innan den hade brunnit rent och var fin som de andra.

Kastade på 1.3kg färdigkryddad karré från Lidl. 199g grillad karréskiva och en ordentlig bit tacopaj blev det till lunch. Fem minuter på lilla visaren skulle inte sitta fel nu.

Re: GRILLAT

Postat: 29 jun 2015 22:00
av marcus
Jag skulle köpa gjutjärnsgaller till min Weber 57 cm men det slutar, mest troligt, med att jag köper en Napoleon nk22ck-c imorgon. Byggkvalitèn var god och det fanns lite mer justeringsmöjligheter jämfört med webern. Skulle få köpa den för 3 000 kr då de hade använt den som en demo vid två tillfällen. Gjutjärnsgaller är standard på den här modellen.

När jag kollar nätet så är Napoleon ett ganska välrenommerat företag som gör fina grillar. Är det någon som har en Napoleon och kan säga något om dem.

Re: GRILLAT

Postat: 20 jul 2015 00:34
av brainstorm99
Någon som är intresserad av att köpa en Weber Style Kycklinghållare (BeerCanChicken) för 250 kr. Använd 1 gång.
Hämtas i degerfors, eller så kan jag posta.
IMG_0938.jpg

Re: GRILLAT

Postat: 25 feb 2016 12:08
av Perra83
Idag skottade jag av grillen för första gången i år. Diskade slaskskålen och la i en ny original aluminiumform.
Inga problem att tända och 250°C nås lika snabbt som sist.
Ett varv med en QD blir den som ny igen.
Bild

Får bli ett kilo kött till helgen.

Re: GRILLAT

Postat: 26 feb 2016 17:41
av jojje
Perra83 skrev:Idag skottade jag av grillen för första gången i år. Diskade slaskskålen och la i en ny original aluminiumform.
Inga problem att tända och 250°C nås lika snabbt som sist.
Ett varv med en QD blir den som ny igen.
Bild

Får bli ett kilo kött till helgen.
Har gått och sneglat på min Weber och är sugen på att grilla något jag med, dock är gasolen nästan slut hmm.
Ska nog köpa på mig en tub till så man minskar risken att stå utan gas när väl grilltarmen suger :)

Re: GRILLAT

Postat: 26 feb 2016 20:49
av Perra83
Det har jag med tänkt, en extra flaska alltså. Bytte min P6 till en PC5. Lättare, rostar inte och man ser nivån på gasen (vätskan).
Blir grillning imorgon. Nu blir det kycklingben och pommes och tsatziki och maraton.

Re: GRILLAT

Postat: 11 mar 2024 15:45
av calleA
Nåt att lägga på grillen kanske?

https://norrjern.com/stekbord/stekbord-classic-54x25cm

Har själv en enkel weber klotgrill men saknar en "plan stekyta", med denna kanske man kan få både och? vad tror ni?

Re: GRILLAT

Postat: 15 mar 2024 19:20
av progge
Jag köpte en Napolion 525 med siselzon på 800 grader

Re: GRILLAT

Postat: 19 mar 2024 15:23
av Funk
Igår kom en Bluegaz Z3 i ett snyggt paket. Köptes på grund av den har högre brännareffekt än det mesta på marknaden..

/Thomas